25.11.2012

Kisamatka Haukiputaalle

Viime viikonloppuna matkustettiin toiselle puolelle Suomea kilpailemaan TUL:n mestaruuksista. SikSak lähti reissuun perjantaina jo aamupäivällä, jotta bussimatkalla ei tarvinnut huolehtia aikataulukiireistä.

 Haukiputaalle saavuttiin kahdeksan aikaan perjantaina illalla. Kymmenentunnin istuminen bussissa tuntui kropassa, joten teimme vielä ennen ilta toimia palauttavan kehonhuollon majoituskoulun liikuntasalissa. Sitten iltapalan ja iltatoimien jälkeen nukkumaan seuraavaa päivää varten.

Kisaviikonloppu sujui tavallisten rutiinien mukaisesti: herätys, aamupala, lämmittely, aamaharkka, loppuverryttely, kisavalmistelut, joukkueiden kannustaminen, ruokailu, kisalämmittely, kisasuoritus, pisteet ja sama uudelleen sunnuntaina..











Molempina kisapäivinä SikSakin suoritukset olivat ihan siistit, mutta koska treenisalilla oltiin jo nähty tarkempaa tekemistä, emme voineet olla täysin tyytyväisiä kokonaisuuksiin. Viikonlopun pisteiden yhteissaldo riitti toiseen sijaan ja palasimme Turkuun hopeiset mitalit kaulassa!


Kotimatka sujui väsyneemmissä tunnelmissa kuin menomatka ja ruokatauon jälkeen koko bussi tuntui hiljenevän, kun yksi toisensa jälkeen voimistelijat, valmentajat ja huoltajat nukahtivat. Turussa oltiin klo 2.30 maanantain vastaisena yönä: väsyneinä, mutta kivat kisamatkamuistot mielessä. :)

20.11.2012

Haluaisitko voimistella Sazu-joukkueessa?

SikSak toimii seuramme Sazu-joukkueen kummijoukkueena. Sazu järjestää joulukuun alussa kokeilutreenin ja kaikkien innokkaiden voimistelijan alkujen kannattaa suunnata sinne! Sazussa on taitavia ja motivoituneita voimistelijoita ja tytöt ovat syntyneet vuosina 2003-2004. Ensi keväänä Sazu nousee 10-12-vuotiaiden sarjaan.


SikSak on pitänyt kummijoukkueen kanssa yhteisiä treenejä ja viettänyt kummipäivää. Nämä tapahtumat ovat olleet todella mukavia. :) On siis ilo toimia kummeina näille ihanille tytöille!

14.11.2012

Aluekilpailut

SikSakin aluekilpailutunnelmiin pääsee nyt kurkistamaan kuvien merkeissä!






Kannustamista
Pukujen vaihtaminen



Pikkusiskon onnitteluhali (huomaa myös fanin kisakampaus:))
Nimikirjoitusten antamista pienille voismistelun aluille eli Ulvilan Citrus-joukkueen tytöille :)


Kilpailuiden ilmapallokaari sopi hyvin SikSakin pukuihin

Tulevana viikonloppuna SikSakilla onkin vuorossa TUL:n mestaruuskilpailut Haukiputaalla!

8.11.2012

Hyviä uutisia!

Tiistaina SikSakin harjoituksissa vieraili kauan odotettu vieras, kun Sanixin valmentaja Susanna ehti auttamaan meitä.

Sussu päästettiin vauhtiin ja alusta asti treenitahti oli tiukka ja ohjelmaa muokattiin ja hiottiin tarkasti alusta loppuun. Sussun huima ammattitaito ja erilainen tyyli valmentaa sekä hauskat mielikuvat saivat kaikkien suut vääntymään hymyyn useaan kertaan treenin aikana. Parin tunnin harjoittelu tuotti tulosta ja treenien lopussa nähtiin jo aivan huikea kehitys! Paljon siistimpää, terävämpää, virtaavampaa, ylväämpää, tiukempaa, ryhdikkäämpää ja mielenkiintoisempaa voimistelua. Suuret kiitokset Sussulle avusta! Torstaina ja perjantaina jatketaan vielä treeneissä keskittymistä näihin asioihin ja lauantaina esitetään osaaminen kaikille aluekilpailuissa!

Kuvat on Cailap Cupista ja kiitokset niistä Miljalle! :)








Tänään saimme myös iloisia uutisia, kun tulokset Miss Valentine –kilpailuihin valituista joukkueista ilmoitettiin. Ensi keväänä nähdään SikSak ensimmäistä kertaa myös kansainvälisillä areenoilla! :)

6.11.2012

Tul:n piirin kilpailut

SikSakin kilpailukausi sai viikonloppuna jatkoa, kun lauantaina aamulla saavuttiin jälleen Kupittaan urheiluhallille. Edellisellä viikolla ohjelmaan tehtiin muutamia muutoksia ja tietysti jatkettiin ohjelman siistimisprosessia. Treenit olivat sujuneet hyvin ja kilpailupäivään lähdettiinkin hyvillä mielin näyttämään entistä siistimpää kokonaisuutta.

Aamusta asti fiilis oli hyvä ja aamuharjoitus sujui perus treenisuorituksen tasolla. Harjoitusten jälkeen kävimme läpi vielä muutamat ohjelmat kohdat ja teimme loppuverkan, jonka jälkeen aloimme laittamaan hiuksia ja meikkejä.




Itse kilpailusuoritukseen valmistautuminen meni rutiininomaisesti ja pian olimmekin valmiina pääsemään lavalle näyttämään taitojamme. Kisassa onnistuimme tekemään jälleen siistin treenisuorituksen tasoisen kokonaisen, jollaista olimme lähteneet hakemaankin. Ohjelmassa tapahtui muutama eriaikaisuus sekä yksi pieni tiputus, mutta muuten kokonaisuus oli siisti.




Pisteiksi saimme 5,45 3,25 7,30 16,00, jotka riittivät tällä kertaa hopeaan. Onnea myös sarjamme muille mitalisteille, Xonoxille ja Ròsille!




Tulevana lauantaina palataan taas Kupittaan urheiluhallille, jossa on vuorossa aluekilpailut.