26.2.2013

Miss Valentine 2013

SikSakin tämän kauden ensimmäiset kilpailut ovat jo takana päin.. kisakausi avattiin siis kansainvälisissä Miss Valentine -kilpailuissa Viron Tartossa. Reisussa oltiin keskiviikosta sunnuntaihin ja matkaan mahtui paljon uusia kokemuksia. :)


Keskiviikkona pitkän matkustamisen jälkeen saavuimme Tartossa kisapaikalle ja yllätykseksemme kuulimme, että virallinen kisaharkkamme oli jo tunnin kuluttua. Nopean pukuhuoneen etsinnän, vaatteiden vaihdon ja hiusten korjauksen jälkeen aloitimme lämmittelyn. Vaikka harkkasuoritukseen valmistautumiseen ei jäänyt paljoakaan aikaa, oli suoritus normaalin sen hetkisen treenisuokan tasoa. Näin harjoituksen jälkeen voitiinkin hyvillä mielin lähteä valmistautumaan hotellille seuraavan päivän kilpailuun.





Itse kilpailupäivään herättiin innostunein mielin ja valmistautuminen kilpailusuoritukseen sujui rauhallisesti tuttujen rutiinien mukaan. :) Harmiksemme arpaonni ei tällä kertaa suosinut suoritusjärjesyksen arpomisen yhteydessä ja jouduimme suorittamaan jo heti sarjamme alussa. Kilpailusuoritukseen itsessään voitiin olla tässä vaiheessa kautta tyytyväisiä, vaikka suoritukseen mahtuikin vielä kehitettävää. Pisteitä saimme yhteensä 15.60, jotka eivät tällä kertaa valitettavasti riittäneet finaali paikkaan. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kauden seuraaviin koitoksiin entistä suuremmalla taistelutahdolla!



Seuraavina päivinä seurasimme ahkerasti kilpailuita kannustaen muita suomalaisjoukkueita upeisiin suorituksiin, shoppailimme ja vietimme laatuaikaa joukkuekavereiden kanssa. Aikaa riitti myös treenaamiseen ja hotellin käytävillä mahtuikin hyvin tekemään liikkuvuutta, jalkatekniikkaa ja kotitreenejä. :)










5.2.2013

Kohti Tartoa

Kevät kausi 2013 on alkanut rytinällä ja huomenna onkin jo aika suunnata kohti kauden ensimmäisiä kilpailuja. Ensimmäistä kertaa kausi aloitetaan kv-kisojen merkeissä Viron Tartossa.

Kuvituksena maisemia Tartosta

Palataan kuitenkin vielä ajassa hiukan takaisin päin. Nimittäin viime viikon torstaina järjestettiin Hyvinkäällä Freayt-joukkueiden toimesta kisakatselmus kaikille Tartoon osallistuville joukkueille. SikSak päätti hyödyntää hienon tilaisuuden päästä harjoittelemaan esiintymistä uudella ohjelmalla, vaikka kilometrejä sille illalla kertyikin sen seurauksena normaalia enemmän. Suuret kiitokset Freyoille tilaisuuden järjestämisestä! Oli mukavaa ja kehittävää päästä esiintymään isolle yleisölle ennen ensimmäisiä kisoja. :)



Tartosta löytyy vino talo

Valmistautuminen Miss Valentine -kisoihin on mennyt SikSakin osalta ihan hyvin, pieniä "tapaturmia" ja sairasteluja lukuunottamatta. Huomenna starttaamme aamu kuudelta kohti Helsinkiä ja Tallinnaa. Kisareisumme alkaa keskiviikkoiltana harjoituksilla ja torstaina pääsemme matolle itse kilpailun merkeissä. Toivottavasti jatkamme kilpailua myös perjantaina! SikSakin ensimmäisestä ulkomaanreissusta on odotettavissa unohtumaton kokemus. Tsemppiä kaikille suomalaisjoukkueille kilpailuun. :)


Lopuksi vielä muutama kuva treenitunnelmista:

Ilmaisun harjoittelua





Tartossa kisaamme Sanixin vanhoilla puvuilla, kun omamme 
eivät valitettavasti ehtineet valmistua ajoissa