30.9.2013

SikSak Instagramissa!

SikSakin kuulumisia niin treenisalilta kuin sen ulkopuoleltakin on voinut seurata jo jonkin aikaa Instagramista nimimerkillä @siksak_agg



Tervetuloa seuraamaan! :) 

24.9.2013

Ruisriikki ja joukkueilta

Syyskuista lauantaipäivää vietettiin treenien sijasta Ruissalojuoksuissa Ruisriikin merkeissä, kun SikSakin voimistelijat osallistuivat yhdessä Sanix Juniorin voimistelijoiden kanssa 10km:n juoksuun. Peruskuntoa on kehitetty pitkin kesää ja syksyä pitkien lenkkien merkeissä. Kesäkuun alussa juostuun Suvi-illan kymppiin verrattuna tulokset paranivatkin Ruisriikissä useita minuutteja kaikilla tytöillä. :)

Juoksutapahtuman jälkeen lähdimme vielä viettämään yhteistä iltaa Annan mökille Askaisiin. Matka taittui laulaen, kun kyytinä toimi karaokebussi. Mökillä syötiin, saunottiin, pelattiin korttia ja vietettiin rentouttavaa aikaa yhdessä ihanien ystävien kanssa. :)

Kuvia viikonlopusta on todella paljon, joten antaa niiden puhua puolestaan:

Mikrosirut ajanottoa varten kiinnitetty!

Flunssainen kannustusjoukko

 Valmistautumista juoksuun 

 
Järjestäjät kyselivät ennakkotunnelmia

 Jännittyneet poseeraukset ennen juoksua

Juoksu kulki kuitenkin rennoin fiiliksin! :)






Jokainen maaliintulija sai kaulaansa mitalin muistoksi


 Onnelliset maaliintulijat

 Evästaukoilua

 Karaokebussissa matkalla Askaisiin






Mökillä voimistelijoita odotti herkullisen näköinen ruokapöytä

Sääkin suosi, vaikka alkuviikosta luvattiin kovin sateista ilmaa

 Löylyä lissää!

 Taisi muutama rohkea uskaltautua uimaankin :)

 Extreme-voimistelua

Kortin pelaamista

 Hmm.. lisää extreme voimistelua :)


 Mahtava ja muistojentäyteinen viikonloppu siis takanapäin! <3

2.9.2013

Turun Messut

Turussa järjestettiin viidenpäivän mittaiset Turun Messut 21.-25.8. Pyrkivä osallistui messuille omalla ständilla ja joukkueet pääsivät esittämään osaamistaan messujen jokaisena päivänä.





SikSakin viime kevään vapaaohjelma pääsi viihdyttämään messuyleisöä kahteen otteeseen, torstaina ja lauantaina. Tämän lisäksi SikSak esiintyi myös uudella tanssilla yhdessä Sanix juniorin kanssa.






Lämmitelläkin piti. :)



Torstaina esiintymisen jälkeen oli vuorossa tavalliseen tapaan iltatreenit, joten messuilta siirryttiin busseilla Kastun koululle, jossa sitten valmistauduttiin viimeisiin "kesätreeneihin".




Kuluneella viikolla siirryttiin syksyn vakiovuoroihin ja samalla myös uusien treeniohjelmien pariin. :) Tsemppiä kaikille syksyn harjoitteluun!