26.2.2013

Miss Valentine 2013

SikSakin tämän kauden ensimmäiset kilpailut ovat jo takana päin.. kisakausi avattiin siis kansainvälisissä Miss Valentine -kilpailuissa Viron Tartossa. Reisussa oltiin keskiviikosta sunnuntaihin ja matkaan mahtui paljon uusia kokemuksia. :)


Keskiviikkona pitkän matkustamisen jälkeen saavuimme Tartossa kisapaikalle ja yllätykseksemme kuulimme, että virallinen kisaharkkamme oli jo tunnin kuluttua. Nopean pukuhuoneen etsinnän, vaatteiden vaihdon ja hiusten korjauksen jälkeen aloitimme lämmittelyn. Vaikka harkkasuoritukseen valmistautumiseen ei jäänyt paljoakaan aikaa, oli suoritus normaalin sen hetkisen treenisuokan tasoa. Näin harjoituksen jälkeen voitiinkin hyvillä mielin lähteä valmistautumaan hotellille seuraavan päivän kilpailuun.

Itse kilpailupäivään herättiin innostunein mielin ja valmistautuminen kilpailusuoritukseen sujui rauhallisesti tuttujen rutiinien mukaan. :) Harmiksemme arpaonni ei tällä kertaa suosinut suoritusjärjesyksen arpomisen yhteydessä ja jouduimme suorittamaan jo heti sarjamme alussa. Kilpailusuoritukseen itsessään voitiin olla tässä vaiheessa kautta tyytyväisiä, vaikka suoritukseen mahtuikin vielä kehitettävää. Pisteitä saimme yhteensä 15.60, jotka eivät tällä kertaa valitettavasti riittäneet finaali paikkaan. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kauden seuraaviin koitoksiin entistä suuremmalla taistelutahdolla!Seuraavina päivinä seurasimme ahkerasti kilpailuita kannustaen muita suomalaisjoukkueita upeisiin suorituksiin, shoppailimme ja vietimme laatuaikaa joukkuekavereiden kanssa. Aikaa riitti myös treenaamiseen ja hotellin käytävillä mahtuikin hyvin tekemään liikkuvuutta, jalkatekniikkaa ja kotitreenejä. :)


2 kommenttia:

  1. Teillä on tosi iso joukkue. Oletteko Suomen kisoissa kaikki yhtä aikaa kisakokoonpanossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teemme lähiviikkoina postauksen, jossa kerromme mm. kevään suunnitelmista. :)

      Poista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)