19.5.2013

SM-kilpailut

SikSakin valmistautuminen SM-kilpailuihin alkoi perjantaina, kun suuntasimme Kisakallioon pitämään viimeistelytreenit kanveesilla yhdessä Sanixin kanssa. Kanveesiharkan jälkeen lähdimme bussilla kohti Tampereen Koskikadun Cumulus hotellia. Heti hotellille päästyämme menimme nukkumaan, sillä aamulla oli tiedossa aikainen herätys.


Launtaina suuntasimme jo seitsemältä kilpailupaikalle, kun harjoituksemme oli jo puoli yhdeksältä. Alusta asti tekeminen näytti varmalta ja tarkaltaja pystyimmekin tekemään virallisessa kisaharjoituksessa vahvan suorituksen. Harkan jälkeen teimme pikaisesti meikit ja aloimme valmistautumaan itse kilpailusuoritukseen.
Kilpailusuorituksessa pystyimme tekemään hyvän ja erittäin ilmaisullisen suorituksen, joka palkittiinkin upeasti elämys-bonuksella! Suoritukseen mahtui muutama pieni epätarkkuus, mutta kokonaisuuteen olimme tyytyväisiä. Pettymykseksemme tekniset pisteemme jäivät alas, joka vaikuttikin selkeästi yhteispisteisiime. Yhteispisteemme 17,25 riittivät kovatasoisessa ja todella tiukassa kilpailussa sijalle 5. Suorituksen jälkeen treenasimme vielä vähän aikaa hallilla, jotta asetettu mitalitavoite tulisi seuraavana päivänä tavoitetuksi. Kisapäivän jälkeen kävimme vielä yhdessä Sanixin kanssa syömässä hotellimme alakerrassa.


 
Sunnuntaipäivään lähdimme hyvällä ja taistelutahtoisella fiiliksellä ja saimmekin tehtyä jo harkassa rennon ja vahvan suorituksen, jollaista päätimme lähteä hakemaan myös itse kilpailusuoritukseen. Kilpailusuoritus olikin edellistä päivää tarkempi ja vahvempi ja pystyimme olemaan omaan tekemiseemme tyytyväisiä. Pisteemme olivat sunnuntaina 16,95 ja päivän 3. korkeimmat, mutta kahden päivän yhteispisteet eivät riittäneet kilpailussa mitaleille. Sijoituksemme kilpailuissa oli siis harmittavasti jaettu 4.

Isot onnittelut sarjamme mitalisteille Varieteelle, Alexalle ja Freayt Jr.:lle!

Lomaviikon jälkeen SikSak jatkaa suunnitelmallisesti kesätreenien merkeissä, jotta tulevaisuuteen asetettujen tavotteiden täyttymisestä saadaan jatkossa nauttia!10 kommenttia:

 1. Neljäs sija on hieno suoritus! Hyvä tytöt!!

  VastaaPoista
 2. Onnee hienosta neljännestä sijasta ja tsemppii syksyyn :) <3

  VastaaPoista
 3. Eikö 99 ollu Sm-kisoissa?

  VastaaPoista
 4. Pettymys on varmasti suuri, mutta silti nelossija on upea suoritus! Onko yksikään muu ikäsarjanne joukkueista kehittynyt yhtä paljoa parin vuoden sisällä? Hienoa työtä koko joukkueelta ja etenkin valmennustiimiltä. Minusta olisitte ansainneet SM-mitalit kaulaanne! Nyt samalla asenteella kohti uusia kausia ja uusia SM-mitaleja ;)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Voitteko vastata, mikä teidän teema oli? :)

  VastaaPoista
 7. Tänä keväänä ohjelmassa ei ollut selkeää teemaa. Tyylin ja tekemisen kautta ohjelmasta löytyy kuitenkin selkeä punainen lanka. :)

  VastaaPoista
 8. Menettekö syksyllä siis 14-16 sarjaan ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennä, kilpailemme 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa. :)

   Poista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)