23.8.2013

Turun Pyrkivän leiri

Viikko sitten elokuisena viikonloppuna treenattiin Turun Pyrkivän kaunpunkileirin merkeissä. Lauantaina SikSak aloitti päivän Smindi ja Saga -joukkueiden kanssa lämmittelyllä ja perustreenillä TLS:n Ulla Meltsaksen johdolla. Tärkeiden perusharjoitteiden jälkeen jatkettiin harjoittelua rytmisenvoimistelun valmentajien johdolla, kun TNV:n Eveliina Koskelo saapui vetämään tuntia Kastun koululle. Eveliinalla oli mukanaan upeat demotytöt Mina ja Julia. :)


Lounastauon jälkeen oli vuorossa SikSakin vanneohjelman vanneliikkeiden tarkastelua Ullan kanssa ja sen jälkeen perustreeniä Sanixissa koko ikänsä voimistelleiden Alinan ja Lindan johdolla. Loppupäivä panostettiin syksyn vanneohjelmaan.


Sunnuntaina aloitettiin kaikkien joukkueiden yhteisellä lämmittelyllä. Isossa salissa ei ollu juurikaan ylimääräistä tilaa, kun kahdeksan joukkuetta valmistautuivat toiseen leiripäivään.


SikSakin päiväohjelmassa oli mm. lihaskuntotestit, treeniä Splitin valkkujen johdolla, ohjelman hiomista ja treenikuulumisia Sanixin Vierumäkileiriltä, jossa kouluttajana oli mm. liiton leireiltä tuttu Alena.

Testausta yhdessä Sanix juniorin  kanssaViikonloppu oli treeniltään hyvin tehokas ja treeniseuraltaan hyvin mukava. :) Vanneohjelmakin päästiin esittämään ensimmäisiä kertoja yleisölle.

3 kommenttia:

 1. Noi treenit lihaskuntotestit ottaa koville tsemppii syksyyn Love U <3

  VastaaPoista
 2. missä sarjassa Sanix junior on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanix junior kilpailee keväällä 2014 14-16-vuotiaiden sarjassa. :)

   Poista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)