11.11.2013

Aluemestaruus

Lauantaina 9.11. kilpailtiin Länsi-Suomen aluemestaruuksista Kupittaan urheiluhallissa.


Aamu aloitettiin kisalämmittelyllä ja harkalla, jotka sujuivat hyvin. Muutamien kohtien tarkastamisen jälkeen siirryttiin loppuverkan kautta kisavalmisteluihin. Hiukset ja meikit saatiin kuntoon juuri ja juuri ennen avajaismarssia.


 Hetki ehdittiin seurata kisoja ja kannustaa joukkueita hyviin suorituksiin.


Sitten oli aika aloittaa oma kisavalmistautuminen totutuin rutiinein. Ja kisamatolle päästiin astelemaan varmoin fiiliksin näyttämään kuluneen viikon aikana siistiytynyt ohjelma. 


Kokonaisuus oli parempi kuin ensimmäisissä kisoissa ja siihen oltiin tyytyväisiä. Keskittyminen säilyi läpi ohjelman yhtä kohtaa lukuunottamatta, johon mahtui kerralla useampia virheitä. Tämä ei vaikuttanut loppuohjelman suorittamiseen ja ilmaisu pysyi vahvana.


Pisteitä jännittämässä
Pisteitä saimme suorituksesta 5.35 3.2 8.3 ja 16.85 ja niillä voitimme oman sarjamme! Onnea Kolibrit Celestelle hopeasta ja Felidaelle pronssista. :)

Yhteiskuva sarjamme mitalistien kanssa. :)

Yhteiskuva ihanan ja taitavan kummijoukkueemme kanssa. :)

Yhteiskuva seuramme mitalistien kanssa! :)Nyt alkaa viimeiset viikot vanneohjelman harjoittelua ennen SM-kilpailuja. Tsemppiä kaikille treeneihin kohti kauden pääkisoja! :)

4 kommenttia:

 1. Millo teijä kausi loppuu et otatte uusii tyttöi? Minkä ikäsiä otatte ja pitääkö olla harrastanut ennen voimistelua että pääsee joukkueeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kautemme loppuu Sm-kilpailuihin, jotka ovat marras-joulukuun vaihteessa. Ilmoitamme kokeilutilaisuuspäivän ensi viikon aikana ja silloin kaikki halukkaat ovat tervetulleita kokeilemaan! :)

   Poista
 2. Voiko päästä joukkueeseen vaikkei ole harrastanut voimistelua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ja katsotaan tilannetta sitten paikan päällä. :)

   Poista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)