29.1.2014

Ikäkausiringin leiri

Kuten aiemmassa postauksessa kerrottiin, leireili SikSak ikäkausiringin leirillä muutama viikko takaperin. Jouduimme lähtemään matkaan vajaalla kokoonpanolla, kahden tytön sairastellessa kotona. Tästä huolimatta leiri sujui todella onnistuneesti ja joukkue osoitti koko leirin ajan upeaa motivaatiota ja asennetta! Valkut saivat olla todella ylpeitä tytöistä. :)

SikSakin instagramista voit katsoa lisää ylispaguja! :)

Ensimmäisenä päivänä heti leirinavauksen jälkeen pääsimme näyttämään Johannalle uutta kevään ohjelmaa ja saimmekin häneltä todella hyviä korjauksia ja ehdotuksia ohjelman "kerroksellisuuden" lisäämiseksi. Johannan vinkkien saattelemana käytimme viikonlopun aikana
kaikki mahdolliset välit ahkeraan ohjelman treenaukseen ja muutoksien tekemiseen, ja sunnuntaina esitimmekin leirinäytöksessä viikonlopun aikana paljon muuttuneen ohjelman muille leiriläisille. :) Leirinäytös meni hyvin ja keskittyminen olennaiseen säilyi, vaikka viimeiset muutokset oltiin tehty vasta juuri ennen näytöksen alkua. Leirinäytöksessä saimme ihailla myös muiden joukkueiden tulevia ohjelmia, jotka vaikuttivat todella hienoilta! :) 
Kaiken kaikkiaan leiri oli jälleen todella hyödyllinen ja niin valkut kuin tytötkin oppivat monia uusia asioita leirin aikana!
Kiitos kaikille kouluttajille leiristä ja kiitos myös kaikille joukkueille kivasta treeniseurasta! :) 

 

Aukikierron harjoittelua baletinopettajan kanssa
Vahvan perusasennon hakemista
Loppuvenyttelyjä yhdessä muiden joukkueiden kanssa


Tiukkaa keskittymistä
Hauskan motoriikkatunnin venyttelyjä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)