22.7.2012

Mitä kaikkea kesällä ehtikään tapahtua?

Kesäloma on nyt voimistelun suhteen lomailtu ja treenisalille palattu innostuneissa merkeissä! Nyt on kuitenkin vielä aika palata hetkeksi alkukesän tapahtumiin. Kevään kilpailukauden päättymisen jälkeen kiirettä nimittäin piisasi ennen kuin SikSak jäi kesälomalle...

Ensimmäisenä oli vuorossa seuran päättäjäiset, joissa kaikki seuran voimistelujoukkueet palkittiin syksyn ja kevään aikana tehdystä työstä.


Samalla viikolla pidettiin myös kummitreenit Sazun kanssa. SikSak-joukkue on toiminut Pyrkivän asemasarjajoukkue Sazun kummijoukkueena syksystä 2011 alkaen. Joukkueilla on kauden aikana ainakin yhdet kummitreenit, joissa harjoitellaan yhdessä voimistelun perusasioita. Tällä kertaa Sazun tytöt pääsivät kokeilemaan isompien tyttöjen voimistelua SikSakkien ohjauksella. Myös vanteet löysivät ensimmäistä kertaa tiensä pikkuvoimistelijoiden käsiin. Iso vanne oli myös iso haaste, mutta kivaa ainakin oli! :)


SikSakin treeneissä vieraili myös fysioterapeutti, jonka kanssa päästiin tekemään hieman poikkeuksellista treeniä. Kuvat kertokoon enemmän. :D


Omat päättärit vietettiin puolestaan Särkänniemessä, ja näin tytöt kertovat siitä:
"Aamulla starttasimme junalla kohti Tamperetta. Matka sujui nopeasti kavereiden kanssa jutellen ja pelaillen. Juna-asemalta menimme bussilla Särkkikseen. Aamupäivän olimme laitteissa, jonka jälkeen menimme delfinaarioon ja syömään. Sen jälkeen jatkoimme kotieläinpuistossa, akvaariossa, näsinneulassa ja laitteissa. Tornado ja Halfpipe taisivat olla kaikkein suosituimmat ja niissä kävimmekin monta kertaa. Tukkijoessa saimme hyvät suihkut. Klo 17 jälkeen piti alkaa juosta laitteesta seuraavaan, jotta ehtisimme mahdollisimman paljon, ja laitteissa olimmekin viime minuuttiin asti kunnes puisto sulkeutui klo 18. Takaisin rautatieasemalle menimme taas bussilla ja ehdimme käydä ostamassa matkaeväitä vielä ennen junan lähtöä. Junamatkamme sujui rattoisasti Intercityn ylimmässä kerroksessa, jossa ei muita matkustajia ollutkaan. Päivä oli onnistunut ja kaikilla oli tosi hauskaa! :)"


SikSak osallistui myös Voimisteliliiton järjestämälle välineleirille. Leiri lähdettiin opettelemaan vannetekniikkaa osaavien kouluttajien opastuksella. Kahden päivän aikana tyttöjen vannetaidot kehittyivätkin oikein silmissä ja vaativatkin temput alkoivat onnistua, vaikka aluksi ne tuottivat kauheasti päänvaivaa. ;)

Tyttöjen kertomus leiristä:
Tiistai 19.6: 
"Lähdimme Akatemiatalolta 13.30 kohti Kisakalliota. Kun pääsimme perille majouttauduimme ja lähdimme leirin avaukseen. Ohjaajina leirillä toimivat Silja Ahonen, Julia Romanjuk ja Vivia Palviainen. Päivän aikana ehimme harjoitella heilautuksia, pyörityksiä sekä erilaisia hyppelyjä ja heittoja vanteen kanssa. Illalla söimme vielä iltapalan, jonka jälkeen menimme nukkumaan. Päivä oli antoisa ja opimme paljon uutta. :)"  
Keskiviikko 20.6:  
"Aamulla heräsimme seitsemän aikoihin ja vapaaehtoiset lähtivät lenkille Karitan kanssa. Kahdeksan jälkeen lähdimme aamupalalle ja sen jälkeen menimme yhteiseen aamunavaukseen kentälle. Siellä leikimme ensin Lontoon bussia, jonka jälkeen juoksimme 15 minuuttia kenttää ympäri. Ekalla tunnilla kerrattiin Julian kanssa eilisiä juttuja ja tehtiin lihaksia. Tunti oli kiva ja opittiin vanteella paljon uusia juttuja. Tunnin jälkeen mentiin syömään lounasta. Sitten otettiin kuvia, haettiin tavarat ja luovutettiin huoneet. Seuraavalla tunnilla tehtiin pari- ja ryhmäheittoja Vivian kanssa. Se oli hauskaa ja saatiin paljon uusia ideoita."
 


Kaikkien näiden tapahtumien lisäksi SikSakin tavallisissakin harjoituksissa treenattiin ahkerasti. Treeneissä mm. juostiin lenkkiä, harjoiteltiin jalkatekniikkaa ja uusia vaikeusosia sekä tehtiin liikkuvuutta. Viimeisissä harjoituksissa opeteltiin myös jo tanssi seuran joulunäytöstä varten eli ajoissa ollaan ainakin liikkeellä. ;) Alla kuvia treeneistä.


Lopuksi vielä tyttöjen mietteitä siitä, mikä oli kesässä parasta: 
"kavereiden kanssa oleminen", "uiminen", "rannalla olo", "käynti Särkänniemessä joukkueen kanssa", "se, kun ei tarvinnut tehdä mitään", "mökkeily", "lomamatka Ruotsissa", "veneily", "musiikkileiri", "rentoutuminen", "lomamatka Tallinnaan". Näiden perusteella voisi sanoa kesälomien menneen oikein mukavasti!

Onneksi vielä on kuitenkin kesää jäljellä, vaikka voimistelun pariin palattiinkin. Nauttikaa kaikki viimeisistä lomaviikoista ennen kuin koulut alkavat! :)

2 kommenttia:

  1. Ompa kuvissa notkean näköisiä tyttöjä, vau! Laittakaa paljon kuvia sitten ikäkausiringin leiriltä ;)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä^^

    VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)