20.7.2012

SikSakille blogi!

Tervehdys kaikille!

SikSak-joukkueelle on nyt perusttetu oma blogi, josta voi seurata joukkueen kuulumisia. Aiemmin SikSakin uutisia päivitettiin Turun Pyrkivän nettisivuille, mutta jatkossa päivittäminen tulee painottumaan blogiin. Vanhoja uutisia voit kuitenkin käydä lukemassa osoitteesta: http://www.joukkuevoimistelu.com/valmennusryhmat/siksak/siksak-uutiset.

SikSak on juuri palailemassa kesälomaltaan takaisin treenisalille eli myös blogi pääsee heti vauhdilla käyntiin. Ensimmäisenä on luvassa kertausta joukkueen kesän tapahtumista. Viikon sisällä SikSak suuntaa  ikäkausiringin I leirille Kisakallion urheiluopistolle, joten myös leiri kuulumisia on tulossa piakkoin.

Tarkoituksena on, että blogissa julkaistaan sekä valmentajien että voimistelijoiden kirjoittamia juttuja. Tervetuloa lukemaan! :)13 kommenttia:

 1. Kivaa, että teilläkin on blogi! <3 Ompa notkeat taitokuvat! :) Hyvä SikSak!

  VastaaPoista
 2. kiva et teki teitte blogin ;)

  VastaaPoista
 3. Onneks teitte blogin oon jo oottanu sitä;)

  VastaaPoista
 4. Miten voi liittyä lukijaksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sivupalkkiin on lisätty kohta, josta voit liittyä lukijaksi. :)

   Poista
 5. Jee uus blogi luettavaks ja kivalt näytää! :) tsemppiä treeneihin ja tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista
 6. TEIL OLI SUPER IHANA OHJELMA <3 päivittäkää niin usein kuin voitte ja toivomuksena paaljon kuvia :))))

  VastaaPoista
 7. Kiitos mukavista kommenteista! Pyrimme päivittämään blogia mahdollisimman useasti ja saamaan postauksiin myös paljon kuvia. :)

  VastaaPoista
 8. oon oottanu tosi kauan et teillekin tulis blogi (: JEE !

  VastaaPoista
 9. YES, vihdoin teilläkin on oma blogi! Kiva!

  VastaaPoista
 10. Oon oottanu jo kaaaauan et teette blogin ja nyt sen sit teitte, JES :--) Ootan innolla teijän postauksii !<3 TEIJÄN OHJELMAN MUSA, PUVUT JA KOREOGRAFIA OLI IHAN SAIRAAN UPEET !!<3<3 Ootte kehittyny ihan valtavasti tytöt ! Nyt täältä voikin kysellä epäselviä asioita ja kysymyksiä teiltä, kun niin ei oo aiemmin voinu tehä ! :)P.s Upeet taitokuvat ootte todella notkeita.

  VastaaPoista
 11. Kiva ku teilläki on blogi!!! :)onko teillä teijä kisaohjelmaa videolla???:) Olis kiva et laittaisitte sen tänne nettii.Itse en päässyt katsomaan sitä missään :))Ja hienot taitokuvat !

  VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)