22.10.2012

Esiintyminen laivalla

Meidän joukkue oli kutsuttu esiintymään veteraanien perinteiselle risteilylle Viking Linelle. Lähdimme tiistaina suoraan treeneistä Turun satamaan, josta lähdimme laivalla kello 21.


Veimme laukut hyttiin ja menimme valmistautumaan ensimmäiseen esitykseen, joka oli viime syksyn "Da da dancing"-tanssi. Meillä oli hauskaa ja saimme extra-fiilistä vilkkuvista discovaloista. Esityksen jälkeen meillä oli vähän omaa aikaa ennen iltapalaa ja shoppailua.
Hieman liian lyhyiden yöunien jälkeen olimme  keskiviikko aamuna jo klo 8 jälkeen virkeinä aamupalalla. Ja sen jälkeen lähdimme valmistautumaan päivän esityksiin.


Esiintymistila laivan ravintolassa on tosi pieni ja matala ja näistä syistä johtuen esitimme kevään vapaaohjelman ainoastaan kuudella tytöllä ja uuden tanssin nostoon piti tehdä muutoksia. Esitykset sujuivat mallikkaasti ja saimme raikuvat aplodit.
Esiintymisen jälkeen meillä oli aikaa shoppailla, pelailla, osallistua ohjelmiin ja kierrellä vaan laivalla ennenkuin menimme syömään. Syömässä rohkeimmat meistä uskaltautuivat maistamaan mustekalaa. Kaikki saivat vatsansa täyteen ja sitten jaksoimmekin hyvin jatkaa päivän seikkailuja. Osa meistä osallistui pussijuoksukisaan, toiset hakivat kasvomaalaukset ja jotkut esittivät sulosointuja karaokessa.

Pian taas olimme kuitenkin yhdessä ja löysimme itsemme 9 kannen aulasta jumppaamasta ja muistelemasta vanhoja ohjelmiamme.Liian pian oli saapuminen Turkuun ja hauska reissu päättymässä. Olimme onnistuneet sekoittamaan tavaramme pienessä ajassa uskomattoman sekaisin, mutta ehdimme sentään pakkaamaan ne ja poistumaan laivasta ajallaan.


Reissu oli tosi onnistunut ja kaikilla oli mukavaa. Joukkueen kanssa yhdessä oleminen on kyllä aina niiiiiiiiin kivaa :))

3 kommenttia:

  1. oottepas ihania :)

    VastaaPoista
  2. Teillä taisi olla mukava reissu! Tsemppii kisoihin!

    VastaaPoista
  3. Meidän joukkue ei tee mitään tollasia joukkue retkiä vaan normaaleinjuhlii oli varmaan kivaa

    VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)