25.11.2012

Kisamatka Haukiputaalle

Viime viikonloppuna matkustettiin toiselle puolelle Suomea kilpailemaan TUL:n mestaruuksista. SikSak lähti reissuun perjantaina jo aamupäivällä, jotta bussimatkalla ei tarvinnut huolehtia aikataulukiireistä.

 Haukiputaalle saavuttiin kahdeksan aikaan perjantaina illalla. Kymmenentunnin istuminen bussissa tuntui kropassa, joten teimme vielä ennen ilta toimia palauttavan kehonhuollon majoituskoulun liikuntasalissa. Sitten iltapalan ja iltatoimien jälkeen nukkumaan seuraavaa päivää varten.

Kisaviikonloppu sujui tavallisten rutiinien mukaisesti: herätys, aamupala, lämmittely, aamaharkka, loppuverryttely, kisavalmistelut, joukkueiden kannustaminen, ruokailu, kisalämmittely, kisasuoritus, pisteet ja sama uudelleen sunnuntaina..Molempina kisapäivinä SikSakin suoritukset olivat ihan siistit, mutta koska treenisalilla oltiin jo nähty tarkempaa tekemistä, emme voineet olla täysin tyytyväisiä kokonaisuuksiin. Viikonlopun pisteiden yhteissaldo riitti toiseen sijaan ja palasimme Turkuun hopeiset mitalit kaulassa!


Kotimatka sujui väsyneemmissä tunnelmissa kuin menomatka ja ruokatauon jälkeen koko bussi tuntui hiljenevän, kun yksi toisensa jälkeen voimistelijat, valmentajat ja huoltajat nukahtivat. Turussa oltiin klo 2.30 maanantain vastaisena yönä: väsyneinä, mutta kivat kisamatkamuistot mielessä. :)

9 kommenttia:

 1. Ihana postaus ! :) Eiks ensviikon SM-kisat oo viimeiset tällä ohjelmalla? (:

  VastaaPoista
 2. Olen seurannut tekemistänne aluekisoissa ja piirinkisoissa ja toi on vaan niin kaunista kun teillä on noita muutamiia tyttöjä joilla ei ole koskaan naama muuten kuin vain hymyssä ! :) Upeita kuvia ja notkeita tyttöjä! Hyvä siksak ! :)

  VastaaPoista
 3. onnee sm-kisoihin!

  VastaaPoista
 4. Ootte kyllä niin taitavia ja notkeita.Tsemppiä SM-kisoihin!:)

  VastaaPoista
 5. TSEMPPPII SM-KISOIHIN JA ONNEE HOPEESTA!<3 Go SikSak ootte ihanan iloisia ja notkeit ;) ! <3

  VastaaPoista
 6. ootte tosi notkeita :) saaks teistä kaikki ristarin suoristuksella ?

  VastaaPoista
 7. Stemppii aivan hurjasti SM-kisoihin SikSak!! :)

  VastaaPoista
 8. Ootte ihanii<3<3

  VastaaPoista
 9. uutta postausta??(:

  VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)