12.12.2012

Välinemestaruuskilpailut

Kilpailukausi vierähti läpi taas huimaa vauhtia ja myös kauden pääkisat ovat nyt takana päin.

Välinemestaruuskilpailuihin Helsinkiin lähdettiin jo hyvissä ajoin perjantaina, vaikka lumimyräkkä yrittikin kovasti sekoittaa aikataulujamme. Perjantai iltapäivällä tytöt menivät yhden tytön äidin kampaamoon laittamaan kisakampaukseen kuuluvat letit valmiiksi, jonka jälkeen lähdimme juna-asemalle. Myräkästä johtuen juna oli hieman myöhässä, mutta perillä Helsingissä olimme jo ennen kahdeksaa, jonka jälkeen saimme rauhassa majoittua ja laittaa kisanutturat valmiiksi.

Pitkien yöunien jälkeen kävimme hotellilla aamupalalla, jonka jälkeen lähdimme virkein mielin kohti kisahallia. Kilpailupäivä sujui mukavasti ja onnistuimme jälleen tekemään niin harjoitus, kuin kilpailusuorituksessakin normaalin treenisuokan tasoiset suoritukset, joita olimme lähteneet hakemaankin. Alkukilpailun jälkeen pisteemme (16,20) riittivät jaettuun seitsemänteen sijaan.Finaali päivään lähdimme keskittynein ja päättäväisin mielin. Itse kilpailusuoritus oli muutamaa välinevirhettä lukuunottamatta jälleen siisti ja näin ollen herkkä ja kaunis ohjelma voitiin hyvästellä hyvillä mielin! :) Pisteiksi saimme loppukilpailussa 15.95 ja yhteispisteemme 32.15 riittivät säilyttämään seitsemännen sijan!

Kausi oli kaikenkaikkiaan hyvin onnistunut! Joukkueen kehittymiseen ja suoritusvarmuuteen kilpailuissa voidaan olla oikein tyytyväisiä. :)  Tästä on erittäin hyvä jatkaa ensi kevään koitoksiin.

Kilpailukauden jälkeen ei lomailulle ollut aikaa, vaan uusi ohjelma aloitettiin jo heti itsenäisyyspäivänä. Ohjelmaleiripäivä oli erittäin mielenkiintoinen ja poikkesi paljon edellisistä ohjelmanteko päivistä.. Tästä tulossa juttua lähipäivinä.. ;)

7 kommenttia:

 1. Ootte tosi lahjakkaita ja taitavia tyttöjä! Moni tyttö kehittynyt huimasti. Tsemppiä uuden ohjelman treenaamiseen ja ensi kauden kisoihin. Ootte ihania♥:)

  VastaaPoista
 2. Onnea hyvin menneestä välinekaudesta ! :) Hyvä SikSak<3 Odotellen kevään ohjelmaa ;)

  VastaaPoista
 3. Teil on tosi kivat puvut :) ootteko muuten ens keväänä viel 12-14 sarjas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kilpailemme tosiaan ensi keväänä vielä 12-14 SM-sarjassa.

   Poista
 4. uutta postausta??(:

  VastaaPoista
 5. siis tuliko teijän joukkueeseen fnv:ltä uusia voimistelijoita ? (:

  VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)