22.12.2012

Uusi ohjelma, WAU!

Itsenäisyyspäivää juhlistettiin SikSakin kanssa uuden ohjelman merkeissä! Päivää oli odotettu kovasti, sillä musiikki oli ollut jo kesästä asti tyttöjen tiedossa ja se herätti alusta asti valtavaa innostusta. Ohjelman koreografian teki tällä kertaa Sanix-joukkueen huippuvalmentaja Susanna Luukkala, jonka koreografioilla on häikäisty aiemmin ihan MM-tasolla asti.

Lisäjännitystä leiripäivään toi kaiken lisäksi se, että muutamat Sanixit saapuivat leiripäivään opettamaan SikSak-tytöille aivan uudenlaista liikekieltä, antamaan arvokasta mallia suorittamisen suhteen ja auttamaan ohjelman villeimpien koukeroiden harjoittelussa.
Kevään koreografia on aivan toisesta maailmasta kuin yksikään SikSakin aiemmista ja liikekieli erikoisuudessaan todella erilaista kuin mihin tytöt ovat tottuneet. Ei kyllä voi muuta kuin ihailla Sussun lahjakkuutta ja silmää koreografioinnissa, sillä ohjelma on täynnä oivalluksia ja omaperäisyyttä. Koko SikSak-tiimi on siis äärettömän tyytyväinen koreografimme työhön!


Haasteista huolimatta SikSak-tytöt onnistuivatkin eläytymään heti ohjelmaleiripäivän alusta asti ja tytöistä kuoriutuikin Sussun sanojen mukaan oikeita "lavaeläimiä". Hyvä niin, sillä erikoinen liikekieli vaatii myös valtavaa ilmaisua, jotta tunnelma saadaan kisamatolla herätettyä eloon pienintä yksityiskohtaa myöten!Päivä oli onnistunut ja olemme hurjan innoissamme uudesta huikeasta ohjelmastamme! Kiitos jo nyt Sussulle aivan uudenlaisen koreografian luomisesta ja tietenkin myös Sanix-tytöille, jotka näyttivät upeaa ilmaisua ja taidokasta mallia nuoremmilleen.

Tästä on hyvä jatkaa ohjelman hiomista kohti jo pian häämöttäviä Miss Valentine-kilpailuja! SikSak lomailee joulun välipäivät, mutta heti uudenvuoden jälkeen alkaa kova työnteko niin ohjelman kuin ominaisuuksienkin parissa. Uusi ohjelma pitää hyvin huolen siitä, että keväällä SikSak pystyy esittäytymään kisamatolla taas täysin uudenlaisella tyylillä!

P.S. SM-kilpailuiden jälkeen SikSak vahvistui neljällä motivoituneella tytöllä. Tervetuloa Aliisa, Katariina A., Katariina R. ja Martta! :)

7 kommenttia:

 1. en jaksa oottaa että näen teidän ohjelman:) <3

  VastaaPoista
 2. Ois kiva tietää mist joukkueist nää uudet tytöt on?? Ja mäkin odotan innol uutta ohjelmaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet tytöt tulivat Forssan Naisvoimistelijoista ja Lahjan tytöistä.

   Poista
 3. IHANAAA EN JAKSA OOTTAA TEIJÄN TULEVAA OHJELMAA, VARMASTI UPEE!<3 Treeni-intoa ja ihanaa joulua tytöt ja valkut!<3 Siirryttekö nyt 14-16 vuotiaiden sarjaan? Kiva että uusiakin tyttöjä on tullu(-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää joulua myös sinulle! :) Ensi keväänä SikSak kilpailee vielä 12-14 vuotiaiden sarjassa.

   Poista
 4. joku oli ainaki rosista :)

  VastaaPoista
 5. kiva et uusia tyttöjä, mut montako teitä sit oikeen on? et kaikki ei sit varmaan pääse kisaan yhtäaikaa??

  PALJON TSEMPPIÄ TEILLE ENS KAUTEEN!!!! :DDDD <333

  VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)