25.12.2012

Kimppayö + joulunäytös

Reilu viikko sitten SikSak vietti voimistelun täyteistä viikonloppua kimppayön ja esiintymisten merkeissä.

Lauantaipäivä alkoi esiintymisellä Pyrkivän veteraanien joulujuhlassa, jossa esiinnyimme joulunäytökseen tehdyllä tanssilla sekä syksyn vanneohjelmalla. Esiintymiset sujuivatkin totutulla rutiinilla: nauttien ja ilman sen suurempia jännityksiä. Valmentajana oli myös ihana ihailla tyttöjen taitoa mukautua erilaisiin olosuhteisiin esiintymisalueen poikkeuksellisuuden suhteen ja pystyä silti voimistelemaan tasokkaasti.

Veteraanijuhlasta lähdimme kohti Kiitorataa ja minicurlingia. Minicurling olikin todella hauskaa ja samalla haastavaa puuhaa. ;) Curlingin jälkeen kävimme vielä syömässä, jonka jälkeen palasimme takaisin Pyrkivän talolle viettämään kimppayötä.

Ilta kului todella nopeasti visailujen, tanssimisen, leipomisen ja yhdessäolon parissa. Uusi ohjelmakin kutkutteli tyttöjen mielessä ja omatoimista harjoittelua nähtiin illan mittaan.Seuraavana päivänä oli vuorossa Pyrkivän joulunäytös, joten aamupäivä meni pitkälti hiustenlaiton ja meikkien parissa. Ehdimme myös opetella joulunäytöksen avausnumeroon hauskan tanssin. Isot kiitokset siitä Pauliina Flemmingille!  :)


Pyrkivän joulunäytös pidettiin kahdessa osassa suuren kysynnän vuoksi, kuten aiemmassa postauksessa olikin puhetta. Tytöt pääsivät siis näyttämään taitojaan lavalle useampaan kertaan. Esitimme juhlassa Ice Queen -tanssin, viime kevään vapaaohjelman sekä syksyn vanneohjelman. Vaikka päivä oli pitkä, oli se myös mukava: "Olisipa joulujuhlaesiintymisiä useamminkin" -siteerasi yksi tytöistä ennen näytöksen viimeistä ohjelmanumeroa.

Syksy 2012

Kevät 2012


Joulunäytöksessä päästiin lavalle myös palkitsemisen merkeissä - SikSak valitttiin Turun Pyrkivän johtokunnassa kaikkien lajien urheilijoiden joukosta vuoden tulokkaaksi! Palkinnoksi joukkue sai pokaalit ja ruusut. Kiitoksia johtokunnalle valinnasta, SikSak on erittäin otettu!


Joulunäytöksen jälkeen SikSak jatkoi vielä harjoittelua kohti tulevaa kautta, mutta nyt lomaillaan joulun merkeissä.


SikSak toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa! :) 

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu. Ohjeet täällä: http://jumppaholisti.blogspot.fi/2012/12/kuvahaaste.html

    VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)