28.1.2013

Leireilyä Kisakalliossa

SikSakin tammikuun tiukka treenitahti jatkui Kisakalliossa Ikäkausiringin I leirillä 11.-13.1. ja omalla ohjelmaleirillä 19.-20.1.

Ikäkausiringin leirin ensimmäinen päivä koostui suurimmaksi osaksi tuomaritunneista, joilla saimmekin hyviä vinkkejä ja ehdotuksia ohjelmaan. Tuomareina tunneillamme toimivat Satu Ranta ja Heli Jelonen. Seuraavana leiripäivänä ohjelmassa oli Veeran hyppytunti, psyykkistä valmennusta, Kiia Kuuselan ohjelma tunti sekä odotettu leirinäytös.Leirin aikana oli myös aikaa ulkoilla

Ja ulkonakin riitti energiaa voimistella

Viimeisenä leiripäivänä SikSakilla oli balettia sekä Silja Ahosen perustreeniä ja liikkuvuutta. Siljan liikkuvuustunti taisi olla tyttöille kaikkein mieluisin ja tunti loppuikin monen mielestä aivan liian nopeasti.Leiriltä lähdettiin muutamaksi päiväksi kotisalille treenaamaan ja mukaan saimme taas hyviä vinkkejä!

Seuraavana viikonloppuna katseet käännettiin jälleen kohti Kisakalliota. Tavoitteet olivat tällä kertaa kevään kilpailuohjelman kehittämisessä. Lauantaipäivän käytimme supertehokkaasti treenaten aamusta iltaan. Sunnuntainakin heräsimme aikaisin ja aloitimme harjoittelun jo klo 7.30. Päivän aikana saimme myös Larissan avuksemme ohjelmaa kehittämään. Viikonloppu oli rankka, mutta pääsimme hienosti tavoitteeseemme eli saimme ohjelmaa selkeästi eteenpäin! :)Omalle leirille saimme mukaan uudet hienot seuran edustustakit!


3 kommenttia:

 1. Onks teitä nyt jotenki tosi paljon vai onks aina ollu?:) tsemppiä kevääseen, en malta odottaa uuden ohjelman näkemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :) SikSakissa on kyllä oikeastaan aina ollut paljon tyttöjä.

   Poista
 2. Jaetaanko teidät kun teitä on niin paljon?

  VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)