10.1.2013

Uusi vuosi, uudet kujeet!

SikSakin kevätkausi alkoi heti vuoden vaihtumisen jälkeen ja treenisalilla vietettiin aikaa pidennettyjen harjoitusten merkeissä koko viikon ajan. Treeniviikko huipentui sunnuntain pitkään leiripäivään, jonka aikana treenasimme myös yhdessä upean Sanix-joukkueen kanssa. Sunnuntaina  vanhemmat saivat ensikosketuksen tulevan kevään kisatunnelmiin.
Treeniviikon pääpainona oli ohjelman hiominen, kuitenkaan fyysisten ominaisuuksien kehittämistä unohtamatta. Myös ohjelman koreografi Susanna Luukkala vieraili salilla ja ohjelma on nyt mm. kollaboraatioliikettä rikkaampi. Viikon aikana saimme ohjelman hyvään kuntoon ja tästä on hyvä jatkaa luottavaisin mielin eteenpäin. :)


Viikonloppuna suuntamme kohti Kisakalliota ja Ikäkausiringin I leiriä. Sitä ennen teemme vielä Sussun kanssa muutamia muutoksia ohjelmaan, jotta kokonaisuudesta saadaan vieläkin vaikuttavampi.
Kuten varmasti banneristakin huomasitte, ehdimme viikon aikana ottamaan tytöistä myös uudet taitokuvat. Muita kuvia emme ahkeran treenauksen lomassa huomanneet ottaa, joten kuvituksena nyt taitokuvia, jotka eivät yläbanneriin tällä kertaa mahtuneet. :)


3 kommenttia:

  1. Te ootte ihania <3 onnee kevääseen :)

    VastaaPoista
  2. Te ootte tosi notkeita. :)

    VastaaPoista
  3. on teillä kyllä upeita tyttöjä ! :)

    VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)