9.4.2013

Kaksoisvoitto!

Lauantaina 6.4. kilpailtiin Länsi-Suomen aluemestaruuksista Kupittaan urheiluhallilla.

Kisapäivä alkoi tuttuun tapaan lämmittelyllä harjoitussuoritukseen, mutta tällä kertaa matolla ei ehditty tekemään täyttä kokonaista, kun aikaa oli vain 1min/joukkue. Tästä jäi vähän kummalliset fiilikset, mutta päivää jatkettiin normaalisti hiusten ja meikkien laitolla.


Kisasuorituksiin ensimmäisenä suoritusvuorossa kokoonpanoista oli SikSak -99. Tytöt onnistuivat suorituksessaan hyvin ja muutamia pieniä virheitä lukuunottamatta suoritukseen voitiin olla tyytyväisiä. Treenisalilla olikin nähty sellaista taistelutahtoa ja kunnianhimoa, että siistiä suoritusta oli lupa odottaa. :) Pisteitä 99-kokoonpano sai 16,05 ja kauden avauspisteisiin oltiin ihan tyytyväisiä.

Muutaman joukkueen jälkeen suoritus vuorossa oli SikSak-kokoonpano. Suoritukseen mahtui tällä kertaa muutamia virheitä ja epätarkkuuksia, eikä täysin tyytyväisiä voitu olla. Pisteiksi SikSak sai 16,65.

Sarjamme päätyttyä saimme suureksi iloksemme todeta tavoitteemme täyttyneen - saavutimme aluemestaruuskilpailuista ylivoimaisen kaksoisvoitton! :)
Palkintojen jaon jälkeen otimme vielä kuvia, ja napsimme myös yhdet kuvat sarjamme kolmanneksi sijoittuneen Starlit Shine-joukkueen kanssa. Onnea!Onnea myös muille kisojen mitalisteille! Erityiset onnittelut vielä Pyrkivän Smindille upeasta kategoriasta 1 bonuksineen sekä Split-kummijoukkueille hienoista kategorioista 2 (+bonus) ja 4! :)


1 kommentti:

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)