21.4.2013

Tuplamitalit TUL:n piirin kilpailuista!

Edellisviikonloppuna kilpailtiin TUL:n V-S:n piirin kilpailut Liedossa.


Kisapäivä alkoi normaaliin tapaan lämmittelyllä ja harjoitussuorituksilla, jotka sujuivat totuttuun tapaan. Tämän jälkeen pikaisella tahdilla valmistauduttiin kisalookkiin Pyrkivän yhteiskuvaa varten. Samalla otettiin myös kummijoukkuekuva Splitin kanssa.

Pyrkivän joukkuevoimistelujoukkueet (Sade puuttuu)

SikSak ja Split
Lounaan ja kisojen seuraamisen jälkeen olikin aika aloittaa lämmittely Lietohallin ahtaissa tiloissa. Kokoonpanosta riippuen valmistautuminen onnistuttiin tekemään enemmän tai vähemmän hyvin, kun toisella kertaa valmistautumistilassa oli 4 joukkuetta ja toisella kertaa vain yksi joukkue. SikSak -99 kokoonpano ei onnistunut kisassa normaalin harjoitussuorituksen tasoisesti, vaan suorituksessa tapahtui muutama selkeä virhe. Tällä kertaa pisteet 16,15 riittivät pronssiseen mitaliin.

SikSak kokoonpano paransi huomattavasti edelliseen viikonloppuun verrattuna suoritustaan ja voitti piirin mestaruuden pisteillä 16,90. Pisteisiin emme olleet tyytyväisiä ja niiden nostamisen eteen tullaan seuraavina viikkoina tekemään paljon töitä!Palkintojen jaon jälkeen otettiin kuvia ja muutamia yhteiskuvia myös Sanixin kanssa.
Kuluneella viikolla treenisalilla on vieraillut niin tuomari kuin Luukkalan Susannakin. Ohjelmaan on tehty muutoksia ja niiden harjoittelua jatketaankin ahkerasti. Lisäksi Sussun neuvoilla suoritus meni aimoharppauksen eteenpäin jo yhden pidennetyn treenin aikana. Kiitos! SikSakit nähdään seuraavan kerran kisamatolla TUL:n mestaruuskilpailuissa viikon kuluttua Tampereella! Toivottavasti viimepäivien sairastelut taltutetaan nopeasti ja kauden kaksiin viimeisiin kisoihin päästään valmistautumaan täysipainoisesti. :)

Tämän kevään joukkueläppä... Pikaset paranemiset sen kehittäjälle! ;)4 kommenttia:

 1. Meettekö SM-kisoissa kahdella kokoonpanolla?

  VastaaPoista
 2. Olette kaikki taitavia, jokainen tyttö! <3 Tsemppiä kisoihin, puku ja ohjelma on ihan tajuttoman hienoja! Mulla on muuten piirin kisoista paljon kuvia kummastakin kokoonpanosta jos haluutte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3
   Olisi todella ihanaa, jos voisit lähettää kuvia vaikka s-postilla meille. :) Osoite on tupy.siksak@gmail.com

   Poista
 3. Ootte todella taitavia tyttöjä yks mun lemppareista. Onnea paljon sm-kisoihin. Teillä on täydellinen ohjelma ❤

  VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)