4.8.2012

Ikäkausiringin I leiri

Yksi SikSakin kevät kauden 2012 tavoitteista täyttyi toukokuussa, kun joukkue sai tiedon valinnastaan ikäkausirinki I:seen. Menneen vuoden ringitys oli ollut todella hyödyllinen ja nyt päästiin jatkamaan leirityksiä huippuseurassa seuraavankin vuoden ajan!

Uuden ringin ensimmäinen leiri alkoi keskiviikkona 25.7. Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. Mukana leirillä oli aikaisemmilta leireiltä tuttuja joukkueita (Mimosa, Taika) ja uusia tuttavuuksia (Agata, Daaliat, Freayt jr. ja Lumo). Leirillä ahkeroitiin kolmen päivän ajan ja kotiin suunnattiin perjantaina 27.7. monta uutta asiaa oppineena.
 
Ikäkausiringin leirin painopistealueena oli puhdas suoritustekniikka, joka vaati voimistelijoilta tiukkaa ajatustyötä, jotta asentoja saatiin kehitettyä. Fyysisiä vaatimuksia tietenkään unohtamatta. ;)


 Leirillä harjoiteltiin mm. vartalotekniikkaa, hyppytekniikkaa, liikkuvuutta..
Ensimmäisen päivän päätteeksi pulahdettiin järveen. Kaikki uskalsivat kastautua ja osa jopa hyppiä laiturilta.  "Aamulenkillä" pysähdyttiin poseeraamaan. Taustalla Kisakallion upeaa ympäristöä.


Päivällisen jälkeen ehdittiin kaivaa vanteet esiin. Urheilukentällä oli rutkasti tilaa temppuilla niiden kanssa ja ilman niitä. 
Ja treeniä treeniä treeniä..Tavaraa oli kolmen päivän leirillä mukana yllättävän paljon :D SikSak kiittää kouluttajia, muita joukkueita ja ikäkausivalmentajaa antoisasta leiristä! Välinekauden avauskisassa Cailap Cupissa nähdään seuraavaksi. :)

3 kommenttia:

 1. Oli varmaan kivaa. Ainakin siltä näytti :)
  Itte olin 2 ringin leirillä:D

  VastaaPoista
 2. miejänki joukkue oli siel :)

  VastaaPoista
 3. Upee b-flex tolla yhellä!!! :)

  tsemppii syykauden treeneihin ja kisoihin!

  VastaaPoista

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)