16.8.2012

Kesäteatteri

SikSak vietti torstai-iltaa hieman erilaisissa merkeissä kuin tavallisesti - vuorossa oli nimittäin kesäteatteriesityksen katsomista koko joukkueen voimin!

Tapasimme Turun keskustassa kauppakeskus Hansassa viideltä. Tytöt saapuivat sovittuun paikkaan pikku hiljaa, mutta tuntui kuin paikalle olisi kerääntynyt ryhmä vieraita tyttöjä, kun tutut treenivaatteet ja nutturat olivat vaihtuneet vapaa-ajan vaatetukseen ja lookkiin. :)

Aloitimme illan suuntaamalla Hansatorille katsomaan Flash mob-esitystä. Flash mob:ssa tanssitaan koko ajan kasvavalla porukalla ja tällä kertaa esityksessä oli mukana myös Pyrkivän Saga-joukkue. Tanssi näytti hauskalta! Ja jos oikein ymmärsimme, niin tapahtuma taisi aloittaa Turun Musiikkijuhlat.

Tanssin jälkeen menimme yhden SikSak-tytön kummisedän omistamaan italialaiseen jäätelöbaariin herkuttelemaan jätskeillä.
Seuraavaksi oli vuorossa kävely Vartiovuoren kesäteatteriin. Matkalla oli aikaa pysähtyä Vartiovuoren puistoon istuskelemaan, nauttimaan vielä lämpimästä ulkoilmasta ja keinumaan. ;)


Seitsämäksi jatkoimme matkaa kesäteatterille katsomaan Peppi Pitkätossua. Vaikka olimme ajoissa liikkeellä, teatterijono oli ehtinyt kasvaa yllättävän pitkäksi. Saimme onneksi kuitenkin hyvät paikat.
Näytös oli hyvä, vaikkakin kaikkien mielestä ehkä vähän pitkä. Hauskinta esityksessä oli temppuileva Herra Tossavainen ja oikea hevonen, joka ei kylläkään valitettavasti ollut valkoinen. :D Illan myötä sää viileni, ja etukäteisvaroituksista huolimatta suurin osa tytöistä oli pukeutunut liian kesäseisti. Katsomossa siis paleltiin, vaikka istuimmekin aika tiiviisti vieri vieressä.

Teatterissa törmäiltiin myös useisiin voimistelututtuihim, kun Turun Pyrkivän voimistelujaosto oli myynyt lippuja kyseiseen näytökseen. Paikalla vilisi Pyrkivän joukkueista niin Saden, Sazun, Smindin kuin Sagankin tyttöjä ja taidettiin siellä yksi Sanix-tyttökin bongata! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)