27.8.2012

Pyrkivän leiri

Ensimmäiset kouluviikot ovat takana ja edellisviikonloppu vierähti Pyrkivän omalla leirillä ahkerasti treenaillen.

Leirille osallistui SikSakin lisäksi Saga, Smindi, Sazu ja Sade. Lauantaina leirillä oli ohjelmassa mm. lämmittelyä Sazun valmentajien johdolla, lenkki, liikkuvuustestit, omaa treeniä, "house" tyylinen tanssitunti, perustreeniä vanteella ja vartalotekniikkaa. Tanssitunnilla sai unohtaa voimistelulle tyypilliset suorat polvet ja irroitella musiikin tahtiin. Tämä oli hauskaa, mutta yllättävän haastavaa. Liikkuvuustestien tulokset olivat parantuneet huomattavasti, joten kova uurastus sillä saralla on tuottanut upeasti tulosta! :)


Treeniä vanteen kanssa
Keskivartalotreeniä
Lauantaina lounastauolla nautittiin kauniista ulkoilmasta. Ruokailun jälkeen ehdittiin kokeilla kiipeilytelineellä hieman leuanvetoja ja kieppejä. ;)
 Loppuverryttelyä viestien ja ryhmätehtävien parissa Sagan kanssa:

Sunnuntaiaamulla jatkettiin ja päivä alkoi omien valkkujen vetämällä alkulämpällä Sagan kanssa. Päivän aikana oli ohjelmassa paljon omaa treeniä sekä vannetreeniä entisen SM-tason rytmisenvoimistelijan kanssa. Tunnilla keskityttiin muun muassa vaikeusosien ja vanneliikkeiden yhdistämiseen.

Keskittynyttä harjoittelua
Käsilläkävelyä
Jalkatekniikkaa
Päivän päätteeksi oli vuorossa ehkä koko leirin odotetuin tunti, kun kaksi Sanix-joukkueen tyttöä vetivät SikSakille treenin. Pääsimme harjoittelemaan tunnilla liikkeitä, joita Sanix oli juuri edellisellä viikolla oppinut Vierumäen leirillään. Kiitos tytöille kivasta ja hyödyllisestä tunnista! Mikä sen parempaa, kuin päästä treenaamaan omien idoliensa seurassa. :)

Upeita esivoimistelijoita
Esimerkkiä katsomassa
Pääseeköhän tytöt solmuun? ;)

Leirin päätteeksi teimme vielä erilaisia leikkejä ja loppuverkkaa yhdessä Smindin ja Sagan kanssa.SikSak kiittää kouluttajia ja muita joukkueita leiriseurasta. Taas palattiin omiin treeneihin uusien ideoiden kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentointi hyvässä hengessä! :)